Zvolte si typ nemovitosti

Hypoteční propočet je pouze orientační. Přesnou výši splátek Vám poskytne náš hypoteční poradce.

Prodej dvou rekreačních chat, osada Vřesná, obec Frymburk, okr. Český Krumlov

SLEVAVÝHRADNĚTIPMAZLÍČCI
Celkem 39 fotografií, zobrazit všechny
Mapa:
Zobrazení mapy není u této nemovitosti povoleno

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Cena:
9.900.000 ,-
Číslo nemovitosti:
00209
Typ domu:
Chata
Plocha podlahová:
142 m2
Plocha užitná:
250 m2
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Popis nemovitosti:

Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rekreační objekty, osada Vřesná, u obce Frymburk, okr. Český Krumlov, Lipenská přehrada. Chaty lze koupit i jednotlivě.

Obě nemovitosti se nachází na krásném a klidném místě přímo u lesa na kraji chatové osady, nedaleko města Frymburk, cca 1 km od Lipenské nádrže. Okolí nabízí výborné podmínky ke koupání, provozování vodních sportů, pěší turistiku i cykloturistiku po stezkách kolem Lipenské nádrže a rybaření. V zimním období je možné provozovat běžky, sjezdové lyžování a brusle. Vhodné také jako investiční příležitost k rekreačnímu pronájmu.

Chaty jsou jeden samostatně stojící objekt se dvěma oddělenými jednotkami (5+1 a 4+1).

Obě nemovitosti se nachází na vlastních pozemcích, jsou dvoupodlažní – druhé podlaží tvoří podkroví se sedlovou střechou. Zastavěné plochy 70–72m2, okolní přilehlé pozemky nabízí rozlohu 1.411m2, je vybudováno parkování pro 4 automobily.

Spodní chata:
V 1. nadzemním podlaží je předsíň, obytná místnost s kuchyní, technická místnost s pračkou a sušičkou, záchod, koupelna se sprchou a místnost na nářadí. Vstup do druhého nadzemního podlaží je po jednoramenném přímém schodišti. V tomto podlaží jsou tři pokoje, z jednoho pokoje je přístupná lodžie.
Vytápěná je kamny na tuhá paliva s výměníkem + infra panely.

Horní chata:
V 1. nadzemním podlaží je propojená předsíň s obytnou místností a s kuchyní, technická místnost, záchod, koupelna se sprchou a místnost na nářadí. Vstup do druhého nadzemního podlaží je po točitém dřevěném schodišti. V podkrovní jsou 2 ložnice a otevřená galerie. Vytápění je možné kamny na tuhá paliva, krbem, přímotopy, infra panel.

Obě chaty poskytují ubytování až pro 12 osob.

Součástí kupní ceny je i kompletní vybavení. Na pozemku je dřevník a vrtaná studna, z které jsou obě chaty zásobované vodou.

Chaty jsou ihned k dispozici, pro případné investory je možné se domluvit na správu objektu s regionální agenturou a možností rekreačních pronájmů.

Přístup pro obě chaty řešen společnou cestou.

Pro bližší informce a prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře nabídky.

Makléřka:
realitní makléř: Iveta Tonzarová
Iveta Tonzarová
telefon: +420602308333
tonzarovaiveta@gmail.com