Zvolte si typ nemovitosti

Hypoteční propočet je pouze orientační. Přesnou výši splátek Vám poskytne náš hypoteční poradce.

Prodej rodinného domu 4+kk s letním apartmánem a tenis. kurtem Ponědrážka uTřeboně

prodánoVÝHRADNĚTIPMAZLÍČCI
Celkem 20 fotografií, zobrazit všechny
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 07' 57.176"N, 14° 42' 2.969"E
Cena:
cena v RK
včetně vybavení domu
Cena včetně vybavení domu
Nemovitost byla již prodána
Číslo nemovitosti:
00229
Typ domu:
Rodinný dům
Plocha podlahová:
185 m2
Plocha užitná:
215 m2
Plocha zahrady:
1736 m2
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Popis nemovitosti:

Exkluzivně nabízíme ke koupi rodinný dům s dispozicí 4+kk a celkovou užitnou plochou 115 m2, se samostatným letním apartmánem, tenisovým kurtem a oplocenou zahradou, celková plocha pozemku činí 1883 m2. Tato jedinečná nemovitost se nachází v obci Ponědrážka, v srdci CHKO Třeboňsko nedaleko oblíbené obce Vlkov. Rodinný dům je situován v klidné části obce přímo u lesa a přilehlých rybníků.
Dispozice rodinného domu: zádveří (1,9 m2), spojovací hala se schodištěm do 2.np (9,3 m2), hlavní obytná místnost s kuchyňským koutem (24,79 m2) vybaveným horkovzdušnou pečící troubou se sklokeramickou varnou deskou, myčkou a dřezem s vodovodní baterií a digestoří, spíž (1,9 m2), ložnice/pracovna (11,4 m2), samostatné WC (1,3 m2), koupelna s vanou, umyvadlem se spodní skříňkou a pračkou (4,47 m2), ve 2.NP se nachází spojovací chodba se schodištěm (8,5 m2), WC s umyvadlem (1,3 m2), ložnice (24,9 m2) a dětský pokoj (20 m2).
Ve druhé víceúčelové budově jež je spojena s rodinným domem střechou se nachází letní apartmán o velikosti 25 m2, k němuž náleží koupelna se samostatným WC a šatna. Dále se v této víceúčelové budově nachází dvě prostorné garáže a dřevník. Ve venkovním krytém posezení se nachází gril a společné posezení.Celý pozemek je oplocen, součástí prodeje je taktéž udržovaný tenisový kurt s antukou, v prostorné zahradě se nachází vzrostlé ovocné stromy.Rodinný dům byl dostavěn a zkolaudován v roce 2011 jako novostavba postavená ve stylu vesnického domu, dům je napojen na dostupné inženýrské sítě, přípojka el. energie, obecní vodovod a čistička odpadních vod s obecní kanalizací, asfaltová příjezdová cesta. Vytápění rodinného domu je zajištěno krbovými kamny na tuhá paliva jež jsou umístěny v hlavní obytné místnosti v přízemí, ve 2. NP a letním apartmánu je vytápění zajištěno prostřednictvím el. přímotopů, ohřev teplé vody je řešen prostřednictvím bojleru, koupelna je opatřena žebříkem s napájením el. energií. Samostatný lení apartmán je opatřen vlastním menším bojlerem pro ohřev teplé vody. Rodinný dům se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě CHKO Třeboňsko, v blízkosti se nachází obec Vlkov blízko které naleznete Vlkovské a Veselské pískovny, taktéž je zde mnoho oblíbených třeboňských cyklotras. V CHKO Třeboňsko se nachází mnoho rybníků a rybářských revírů. V okolí obce se nachází dostatečná občanská vybavenost obchody, pošta, škola, školka a výborné pohostinství v oblíbené Třeboni či Veselí nad Lužnicí.Tato nemovitost je taktéž výbornou investiční příležitostí, v letní sezóně 2023 byl dům i letní apartmán pronajímán ke krátkodobému ubytování s celkovou kapacitou 12 lůžek. Nemovitost nabízíme ke koupi včetně veškerého vybavení, které je součástí kupní ceny.Koupi nemovitosti lze financovat prostřednictvím spotřebitelského úvěru pro bydlení (hypotečního úvěru), jehož nezávaznou nabídku Vám po dohodě připraví náš úvěrový specialista.

Makléřka:
realitní makléř: Iveta Tonzarová
Iveta Tonzarová
telefon: +420602308333
tonzarovaiveta@gmail.com