Zvolte si typ nemovitosti

Hypoteční propočet je pouze orientační. Přesnou výši splátek Vám poskytne náš hypoteční poradce.

Prodej atraktivního rodinného domu s výnosy z pronájmu v obci Frymburk , pozemek 702 m²

prodánoVÝHRADNĚTIP
Celkem 17 fotografií, zobrazit všechny
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 39' 39.240"N, 14° 09' 56.159"E
Cena:
cena v RK
Nemovitost byla již prodána
Číslo nemovitosti:
00020
Typ komerce:
Ubytování
Plocha podlahová:
426 m2
Plocha užitná:
426 m2
Plocha terasy:
6 m2
Plocha zahrady:
702 m2
Vydaný certifikát:
C - Úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Popis nemovitosti:

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout prodej rodinného domu o dispozici 7+1 stojícího na prostorném pozemku o celkové ploše 702 m2, obec Frymburk okr. Český Krumlov, vodní nádrž Lipno, který je téměř celoročně pronajímán, tím souží i jako investiční a výnosová nemovitost. Správa pronájmu je zajištěna agenturou, ale je možné pronájem řídít i samostaně.
Dispozice rodinného domu: hlavním vchodem do domu vstoupíme do spojovací haly s vestavěnou skříní a zrcadly. Dále projdeme do obývacího pokoje, který je společný s kuchyňským koutem a plně vybavenou dřevěnou kuchyní na míru, obývací pokoj je vybaven dvěma sedacími soupravami, konferenčním stolkem, dále pak TV, krbovými kamny a jídelním stolem. Kuchyň je nadstandardně vybavena – lednice, mrazák, trouba, sklo keramická deska, nádobí, kávovar. Z obývacího pokoje je možný vstup na zahradu francouzskými okny. V přízemí se nachází jedna dvoulůžková ložnice. V suterénu domu je hostům k dispozici pingpongový stůl, SAUNA a odpočinková místnost. Dále jsou v suterénu tři technické místnosti. V prvním patře domu jsou 3 ložnice, technická místnost , 2 koupelny a vstup na půdu. První a druhá ložnice jsou navzájem spojeny koupelnou. V první a druhé ložnici je manželská postel a palanda. Ve třetí ložnici je manželská postel a vstup na balkón. Vedle třetí ložnice se nachází druhá koupelna. Z chodby vedou schody na obytnou půdu s atypickou dřevěnou postelí (ložnice pro 4 osoby).
Dům se nachází ve vzrostlé zahradě, příslušenství domu tvoří terasa, kryté parkovací stání, zahradní domek s garáží pro jedno auto a venkovní krb.
Nemovitost se nachází v oblíbené lokalitě poblíž vodní nádrže Lipno, v příznivé dojezdové vzdálenosti se nachází ski areál Lipno nad Vltavou a ski areál Hochficht.
Nemovitost lze využít jako vhodná investiční nemovitost určená k pronájmu, po dohodě Vám poskytneme náhled ekonomiky současných výnosů z pronájmů.
Nemovitost lze financovat prostřednictvím spotřebitelského úvěru pro bydlení (hypotečním úvěrem) jehož nezávaznou nabídku napříč bankovním trhem Vám po dohodě rádi zajistíme.
Pro bližší informace a prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře nabídky.

Makléřka:
realitní makléř: Iveta Tonzarová
Iveta Tonzarová
telefon: +420602308333
tonzarovaiveta@gmail.com