Zvolte si typ nemovitosti

Hypoteční propočet je pouze orientační. Přesnou výši splátek Vám poskytne náš hypoteční poradce.

Prodej stavebního pozemku 692 m2, ul. Pod Halou, Staré Hodějovice

VÝHRADNĚTIP
Celkem 7 fotografií, zobrazit všechny
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 56' 50.950"N, 14° 31' 5.295"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Cena:
5.290.000 ,-
Číslo nemovitosti:
00245
Typ pozemku:
Bydlení
Plocha zahrady:
692 m2
Popis nemovitosti:

Exkluzivně si dovolujeme nabídnout ke koupi stavební pozemek o výměře 692 m2, který je součastí nově vybudovaného a zkolaudovaného ZTV v ul. Pod Halou navazující na Horní ul. v oblíbené a vyhledávané lokalitě obce Staré Hodějovice u Českých Budějovic.

Na hranici pozemku jsou dostupné všechny inženýrské sítě, které zahrnují asfaltovou příjezdovou cestu, přípojku s kapličkou plynu a elektrické energie, obecní vodovod a kanalizaci. Velkou výhodou je blízká dostupnost centra města Českých Budějovic a nově vybudovaný sjezd na dálnici, který je situován nedaleko obce Staré Hodějovice.

Stavební pozemek je vhodný k výstavbě rodinného domu typu bungalov, případně dům s max. 2 NP jehož výstavbu na klíč včetně projektu a stavebního povolení nabízíme jako další možnost spolupráce. Rodinný dům od projektu, zhotovení až po kolaudační rozhodnutí zajistí renomovaná a zavedená projekčně stavební společnost se sídlem v Českých Budějovicích.

Obec leží ca 5 km od středu Českých Budějovic. Okolí obce obklopují smíšené lesy a pole, v katastru Staré Hodějovice leží poměrně velký rybník a další část hranice katastru tvoří řeka Malše. Pro svoji klidnou polohu je o trvalé bydlení v obci velký zájem. V současnosti má obec 1060 obyvatel. Obec leží v nadmořské výšce 474 m n.m. Do obce je zajištěno spojení MHD z Českých Budějovic linkou č. 11. Jedná se velmi vyhledávanou lokalitu ideální pro rodiny s dětmi. V obci je dostupný obchod s potravinami a místní hostinec.

Financování pořízení této nemovitosti lze zajistit prostřednictvím spotřebitelského úvěru pro bydlení (hypoteční úvěr), jehož nezávaznou nabídku Vám po dohodě rádi zajistíme.

Pro bližší informace a prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře nabídky.



 

Makléřka:
realitní makléř: Iveta Tonzarová
Iveta Tonzarová
telefon: +420602308333
tonzarovaiveta@gmail.com